CrossFit Kids

Hösten 2021

Vi startar den 28 augusti!
Välkommen in med din anmälan!


CrossFit Kids 9+

Kostnad: 1495 kr/termin

CrossFit Teens 12+

Kostnad: 1495 kr/termin

CrossFit Kids är ett styrke- och konditionsprogram särskilt utformat för barn och ungdomar som hjälper dem att utveckla en livslång kärlek till fitness, hälsa och idrott. I dessa grupper får barnen och ungdomarna rolig och utmanande träning med mätbara resultat som förbereder dem för sporten CrossFit eller annan idrott. 


För mer information, maila till [email protected]


CrossFit Kids

Programmet för de yngsta barnen, upp till ca 9 år, där vi lär ut grunderna för att utföra funktionella och atletiska rörelser. Varje pass är unikt med sin speciella inriktning. Ofta uppdelade i en konditiosnrörelse, en gymnastisk rörelse och en styrkebaserad rörelse. Varje barn instrueras på sin egen nivå, så att varje individ får utmaning och utveckling vid varje tillfälle. Vår utbildning lägger en god grund för att senare kunna lyfta vikter och att utföra mer utmanande gymnastiska övningar. Merparten av styrkeövningarna är baserade på egen kroppsvikt och mjukare utrustning.

CrossFit Kids +

Programmet för våra äldre barn, upp till ca 12 år, lär vi ut lämplig form och mekanik i funktionella och atletiska rörelser i klasser som är olika varje gång. Varje barn instrueras på sin egen nivå, så att varje individ får utmaning och utveckling vid varje tillfälle. Vi utbildar barnen till att vara allmänt fysiskt förberedda inom de tio färdigheterna – styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition och noggrannhet. Vår utbildning förbereder dem för spetskompetens inom idrotten, och ännu viktigare, i livet.

Våra äldre barn introduceras för de basala lyften och får känna på vikter i form av till exempel kettlebells och hantlar. Fortfarande är tonvikten av övningarna med den egna kroppsvikten.

CrossFit Teens

Våra ungdomar, ålder mellan 13 och 17 år, lär vi lämplig form och mekanik i funktionella och atletiska rörelser i klasser som är olika varje gång. Varje tonåring instrueras på sin egen nivå, så att varje individ får utmaning och utveckling vid varje tillfälle.

Ungdomarna introduceras till mer vikter i träningen och passen blir mer lika våra ordinarie pass. Störst fokus lägger vi på grundteknik och att rörelserna är rätt. Med erfarenhet och träningsvana kommer ökade vikter.

Läs mer

CrossFit Kids – kids.crossfit.com

Skaparna av CrossFit Kids – thebrandxmethod.com

Back to Top