Schema

Schema för CrossFit Metalbox

Allt efter som tiden går och CrossFit Metalbox får fler och fler medlemmar och där medlemmarna avancerar över tid så kommer även schemat att förändras. CrossFit Metalbox utvecklas tillsammans med sina medlemmar. Eller rättare sagt – det är medlemmarna som utvecklar boxen.

Vi har valt att ha 15 min paus mellan passen då coachen och medlemmarna har möjlighet att stämma av passet som varit. Coachen kan ge feedback, råd och tips direkt. Det är uppskattade 15 min och mycket värdefulla minuter för både medlemmar och coacher.


Prova på mellan 11-12 på lördagar!


WOD

Workout Of the Day, intensiv funktionell träning i grupp utformade med ständig variation när det gäller tid, repetitioner och olika övningar så som kroppsviktstäning, tunga lyft, löpning, rodd, hopp, kast, klättring m.m. Rörelserna och passen kan modifieras så att det passar alla oavsett förutsättning.

Powerlifting

Powerlifting/styrkelyft passen fokuserar på de tre stora: marklyft (konventionellt/sumo), bänkpress samt knäböj med tillhörande hjälplyft.
Passen är till för alla som vill lära sig lyften, förbättra/finslipa, ta nya PR eller kanske rent av börja tävla i styrkelyft.

Do you choose to maximize your strength potential?—Enter the barbell!
– Pavel Tsatsouline

Teknik

Inom CrossFit som sport ingår en mängd olika tekniker, såväl gymnastiska rörelser som lyfttekniker. Detta pass fokuserar på en teknik i taget för att dels genom progressioner lära sig tekniken och för de som redan kan – förfina tekniken. Teknikpassen infaller tredje söndagen varje månad och är 90 minuter pass.

Yoga

Den yoga som instrueras är i möjligaste mån individbaserad och syftar till att öka rörlighet och fokus, så medlemmarna både kan förbättra sin teknik samt bli starkare.

Förening

Privata pass för idrottsföreningar.
Anpassade pass utifrån laget/föreningens behov.

Open Gym

Under dessa tider kan våra medlemmar komma och träna på egen hand.

Prova-på-pass

Är till för dig som inte riktigt ännu bestämt dig för om CF är något du vill träna regelbundet. Passet är drop-in, ingen förbokning behövs men kom 10-15 min innan passet startar.

AVVIKANDE DATUM

31:e dec, Nyårsafton = Nyårs WOD
1:e jan, Nyårsdagen – STÄNGT
16:e april, Påskafton – Team WOD
18:e april, Annandag Påsk – STÄNGT
26:e maj, Kristi himmelsfärd – STÄNGT
6:e juni, Sveriges nationaldag – STÄNGT
24:e juni, Midsommarafton – STÄNGT
25:e juni, Midsommardagen – STÄNGT